Notícies

  Dijous, 11 de juliol de 2019

Aquest diumenge, les Garrigues es mulla de nou per l'esclerosi múltiple

Diversos pobles de la comarca han preparat activitats a les piscines municipals per recollir fons per la investigació d'aquesta malaltia

Com cada any, diversos pobles de les Garrigues s'han sumat als actes organitzats arreu del país en benefici de la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', que des del 1994 recull fons per la investigació d'aquesta malaltia. Enguany són 11 els pobles garriguencs que participen en la campanya.

L'il.lustrador català, Ignasi Blanch és l'autor del disseny de la campanya d'enguany, i també ha creat diversos personatges, com nedadors i nens que donaran vida al Mulla't 2019.

Les Borges Blanques

Com cada any, les Borges ofereix diverses activitats durant el matí de diumenge, 14 de juliol, de les 11 a les 14 hores. A les 13.30 hores està previst un salt a l'aigua col·lectiu i també es faran batejos de submarinisme, a partir de 12 anys, a càrrec de Tritó Diving Center, de les 10 a les 12 i de les 16 a les 19 hores.

Arbeca

Pel que fa a Arbeca, el mateix diumenge, 14 de juliol, a les 12.30 hores, es farà un salt col·lectiu per tal de sensibilitzar als vilatants amb les persones que pateixen aquesta malaltia.

Altres pobles de la comarca com Vinaixa, Cervià, l'Albi, Bellaguarda, l'Espluga Calba, la Pobla de Cérvoles, Granyena de les Garrigues també participen en la campanya del Mulla't.

 

 

Una de les activitats destacades de la jornada és el salt col·lectiu a l'aigua.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa