Notícies

  Divendres, 5 de juliol de 2019

Aquest vespre, inauguració de l'exposició 'Imatges' d'Albert Claramont a l'Espai Macià de les Borges

D'altra banda, demà dissabte, 6 de juliol, l'Associació de Veïns Grup Borges ha organitzat la 19a festa del barri de les Cases Barates

Aquest cap de setmana, la capital de les Garrigues ha programat tot un seguit d'actes festius, musicals i artístics. Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, des d'aquesta tarda, i fins diumenge, el Pavelló Francesc Macià acull la segona edició del torneig de Futbol Sala Memorial Marc Roig Farrús.

Aquest vespre, a les 20 hores, hi ha prevista la inauguració de l'exposició 'Imatges' d'Albert Claramont, a la Sala Arts25400 de l'Espai Macià. A la mostra, que es podrà visitar fins al 28 de juliol, s'hi recullen collages, assemblages, poemes-objecte, instal·lació i poesies, entre altres creacions culturals d'aquest polifacètic artista targarí. En acabar la inauguració hi haurà un tast de productes de la terra per a tots els assistents.

D'altra banda, també avui divendres, la regidoria de Cultura ha organitzat el concert, dins del Festival de Bandes de Música de Lleida, a càrrec de l'Asociación Músico Cultural San Sebastián, de Granada, als Jardins del Terrall (en cas de pluja es durà a terme al Pavelló de l'Oli), a les 21.30 hores.

D'altra banda, demà dissabte, 6 de juliol, l'Associació de Veïns Grup Borges ha organitzat la 19a festa del barri de les Cases Barates, tal com vam informar des de Ràdio les Borges. La festa començarà amb un campionat de botifarra, que es disputarà a les 16.30 hores a la Farinera. Tot seguit, a les 17.30 hores, hi ha prevists tallers d'emergència per als més menuts (de 3 a 6 anys), amb la Policia Local, ambulàncies i Bombers. Una hora més tard, a les 18.30 hores, hi haurà el tradicional bany d'escuma i, a continuació, el berenar per a la mainada. Finalment, a les 19.30 hores, s'ha organitzat la tómbola del barri al carrer Sant Isidre (en cas de pluja es traslladarà al Pavelló de l'Oli).

 

 

Festa de l'escuma barri Cases Barates (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa