Notícies

  Dimecres, 10 de juliol de 2019

Un sorteig determina els 31 guanyadors de les Borges de la campanya 'Barris antics: compra i guanya'

L'acte de lliurament de premis es farà demà, 11 de juliol, al pati de l'Ajuntament, a les 20.30 hores

Les Borges Blanques ha sortejat aquest dilluns al vespre, al Centre Cívic, els 31 premis de productes i serveis als ciutadans que han fet les compres durant el mes de juny en els comerços adherits a la novena edició de la iniciativa 'Barris antics: compra i guanya', emmarcada en el Pla de Barris de la Generalitat.

La capital de les Garrigues ha participat per quarta vegada consecutiva en aquesta campanya amb la qual es promocionen els municipis i els seus productes, promovent el consum de proximitat als comerços locals oferint un premi comú. Enguany s'hi han sumat 30 poblacions i, en el cas de les Borges, ha comptat amb l'adhesió de 98 comerços, un dels quals també s'ha endut un premi.

Segons ha explicat el Regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, "estem molt satisfets del resultat d'aquesta campanya en la qual incentivem les compres en els 98 establiments que hi participen, alhora que fem promoció cultural i turística del nostre municipi, amb un premi que enguany està valorat en 130 euros, per a gaudir el 20 de gener de 2020, en el marc de la Fira de l'Oli i les Garrigues i que, entre altres, inclou un bon dinar, i visites guiades a Cal Gineret i l'Espai Macià".

Cada municipi ofereix 31 premis, un dels quals es destina a obsequiar els comerciants amb l'objectiu de reconèixer la seva participació i implicació en la iniciativa. L'acte de lliurament a les Borges està previst el pròxim dijous, 11 de juliol, al pati de l'Ajuntament, a les 20.30 hores.

Els guanyadors del sorteig han estat: Ramon Rius, Laia Garcia, Regina Andreu, Teresa Herrera, Maria Dolors Santos, Agustí Solsona, Verònica Minguella, Ramon Tolosa, Maria José Molina, Miquel Àngel Vives, Inés Martí, Dolors Gómez, Laia Guitarte, Rosalina Feliu, Maribel Farré, Dolors Melich, Lolita Cabanillas, Amparo García, Eduard Sans, Pilar Boldú, Dolors Monné, Carmen Garcia, Xavier Guitarte, Lorena Romero, Montse Vendrell, Jordi Pagès, Consol Feliu, Josep Lombardo, Mercè Reina i Teresa Calvo. El pemi al comerç ha estat per al bar La Tertúlia.

Un moment del sorteig de premis (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa