Notícies

  Dimecres, 10 de juliol de 2019

Aquest dissabte, Borges Crema! de l'Ateneu Popular Garriguenc

Al festival, que començarà a les 23.30 hores als Jardins del Terrall de les Borges, hi actuaran els grups Cor Rebel, Viktimas de la Suciedad i La Kuadrilla de la Muerte

L'Ateneu Popular Garriguenc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges, ha preparat, per aquest dissabte, 13 de juliol, una nova edició del popular concert Borges Crema, que arribarà ja a la seva setzena edició, després que la junta actual de l'entitat hagués recuperat la iniciativa el 2015 -no se celebrava des de l'any 2008-.

El festival es farà, com en les darreres edicions, als jardins del Terrall de les Borges, a partir de les 23.30 hores, i comptarà amb l'actuació dels conjunts Cor Rebel, Viktimas de la Suciedad i La Kuadrilla de la Muerte. L'entrada al concert és gratuïta i les begudes tindran preus populars.

Premis Ateneus 2017

El Borges Crema ha esdevingut al llarg dels anys un dels actes d'oci més populars de l'entitat, que es va començar fer per primera vegada l'any 1995. El concert, que sempre s'ha dut a terme a les Borges, va començar celebrant-se a les piscines municipals, passant per la Font Vella i tornant, el 2007 i 2008, al recinte on hi havia les piscines petita i mitjana.

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'any 2017, l'Ateneu Popular Garriguenc va ser guardonat als Premis Ateneus 2017 i va rebre el tercer premi en la categoria del 'Premi, jove proposa' per una de les activitats lúdiques de més trajectòria de l'entitat, el festival Borges Crema!

El festival es farà als Jardins del Terrall de les Borges (foto: Ateneu Popular Garriguenc).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa