Notícies

  Dijous, 11 de juliol de 2019

Presenten al Palau Robert de Barcelona la Ruta turística de l'oli i l'aigua de les Borges Blanques i Vila-sana

En un acte que ha comptat amb la presència del director general de Turisme, Octavi Bono, i dels germans Torres, que apadrinen la iniciativa, a més dels alcaldes dels dos pobles

El director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, ha encapçalat la presentació, al Palau Robert de Barcelona, de la Ruta turística de l'oli i l'aigua de les Borges Blanques i Vila-sana, que es va fer el matí d'ahir dimecres. També hi han participat els alcaldes de les Borges Blanques i Vila-sana, Enric Mir i Jordi Sangrià, acompanyats de la presidenta de la Diputació de Lleida, del president de la Cambra de Comerç de Lleida i dels germans Torres, cuiners, que apadrinen la iniciativa.

Aquesta ruta és un nou producte turístic per escapades de cap de setmana, -de divendres a diumenge durant tot l'any-, que uneix la capital de l'oli i l'estany més gran de Catalunya a través del seu patrimoni, natura, cultura i gastronomia, amb un preu tancat que inclou allotjament i totes les visites.

En la presentació, els germans Torres han volgut posar en valor "l'excel·lència" de l'oli que es produeix en aquesta zona de Catalunya, mentre que Bono, per la seva part, ha destacat la capacitat de col·laboració dels Ajuntaments de les Borges Blanques i Vila-sana, "en una suma d'esforços en la qual destaca la voluntat d'impulsar un projecte comú de manera generosa". D'altra banda, els alcaldes de les Borges Blanques, Enric Mir, i Vila-sana, Joan Sangrà, han subratllat el potencial del turisme d'interior "com a complement a les destinacions catalanes de platja i muntanya".

Itinerari i allotjament

  • Divendres: arribada a Vila-sana i visita al CIM (Centre Immersiu de Vila-sana).
  • Dissabte: arribada a les Borges Blanques i visita a Cal Gineret i l'Espai Macià (tast i venda d'olis). A la tarda, visita a una cabana de volta.
  • Diumenge: visita a l'estany d'Ivars i Vila-sana.

Pel que fa a l'allotjament, hi ha dues modalitats disponibles: per parelles (habitació doble, 135 euros les dues nits) i per grups de mínim sis persones (470 euros les dues nits), els preus amb l'IVA inclòs i inclouen l'allotjament, les visites guiades als espais, l'ús de la piscina municipal i el circuit de BMX. El menjar no està inclòs en l'oferta. En funció de l'allotjament escollit pot variar l'ordre de les visites.

L'acte de presentació de la ruta al Palau Robert (foto: Ajuntament de Vila-sana).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa