Notícies

  Divendres, 12 de juliol de 2019

Avui al vespre, a les Borges es dona el tret de sortida a la 5a edició de la Ruta de la Tapa

En què hi participen 14 bars i restaurants; a més, a les 22 hores es farà una sessió de cinema familiar a les piscines municipals, amb la projecció de la pel·lícula 'Aladín'

Avui divendres a la nit, a les Borges, començarà la cinquena edició de la Ruta de la Tapa. A més, el mateix divendres, a les 22 hores, també es farà una sessió de cinema a la fresca a les piscines, amb la projecció de la pel·lícula 'Aladín'.

A partir de les 20 hores, es preveu que comenci la 5a Ruta de la Tapa de les Borges als 14 bars que enguany hi col·laboren: Arbequi@, el Bar de Vidre, el Bar Memphis, el Bar Mònico, el Bar Restaurant Típic Kanandreu, el Bar Sancho, la Cafeteria Slàvia, la Cerveseria O'brothers, el Niu, la Tertúlia, el Mil Feliz, el Restauant Erigard i la Tasca la Taca. Els comensals podran degustar un quinto més la tapa per només 2,50 euros, a més d'entrar en el sorteig d'algun dels tres premis de 100 euros en vals de compra i una samarreta de la iniciativa.

Cinema a la fresca per a les famílies

Les famílies que ho desitgin podran gaudir d'una nova sessió de cinema a la fresca, al preu de 5 euros, amb la projecció de la pel·lícula de fantasia musical 'Aladín', a les 22 hores, a les piscines municipals.

La festa de cloenda de la passada edició de la Ruta de la Tapa a les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa