Notícies

  Divendres, 12 de juliol de 2019

Els guanyadors de la promoció 'Barris Antics' de les Borges ja tenen els seus premis

D'altra banda, aquest cap de setmana d'estiu es faran diverses activitats a les Borges com la Festa de Sant Cristòfol, el 'Borges Crema', la Ruta de la Tapa i el 'Mulla't', entre altres

Com la majoria de caps de setmana d'estiu, les Borges Blanques ha preparat diverses activitats per a tota la família. Tal com hem informat des d'aquesta emissora, demà dissabte, està prevista la celebració de la Festa de Sant Cristòfol a la Font Vella durant tot el dia. A més, a la nit, se celebrarà el festival de música local 'Borges Crema' amb tres grups de rock locals i comarcals, als Jardins del Terrall, tal com vam explicar.

Les activitats seguiran diumenge amb el tradicional 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' i els batejos de submarinisme a les piscines municipals, tal com vam explicar i, al vespre, les sardanes a la fresca a la Placeta del Terrall. Pel que fa al 'Mulla't, tots els hi vulguin, podran col·laborar amb la recerca de la malaltia i amb els familiars dels quals la pateixen, ja que hi haurà una parada on es vendran productes. A més, els qui vulguin podran nedar i fer metres amb diploma acreditatiu, expedit per la Fundació Esclerosi Múltiple i la regidoria de Benestar Social. Igualment, l'empresa Tritó Diving Center de les Borges, a partir de les 10 hores, hi durà a terme batejos de submarinisme per a les persones a partir de 12 anys que ho desitgin.

D'altra banda, tal com hem explicat, demà dissabte, a partir de les 20 hores, està previst que continuï la cinquena Ruta de la Tapa de les Borges pels 14 establiments que enguany hi col·laboren. Els que ho desitgin, també tindran l'oportunitat de tastar algunes de les 28 exquisideses amb les que l'Arbequí@; el Bar de Vidre; el Bar Memphis; el Bar Mònico; el Bar Restaurant Típic Kanandreu; el Bar Sancho; la Cafeteria Slàvia; la Cerveseria O'brothers; el Niu; la Tertúlia; el Mil Feliz; el Restauant Erigard; i la Tasca la Taca els han preparat per aquesta cinquena edició, en la qual poden tornar a gaudir del quinto més la tapa per només 2,50 euros, a més a més de participar i guanyar algun dels 3 premis de 100 euros en vals de compra i una samarreta commemorativa de l'ocasió.

Entrega de premis als guanyadors de la promoció "Barris Antics"

Una cinquantena de persones, entre guanyadors, familiars i amics dels 31 agraciats del sorteig de la novera campanya 'Barris Antics: compra i guanya', que es va celebrar dilluns al vespre, van recollir els seus respectius 30 premis aquest dijous, en un acte al que també van assistir l'alcalde Enric Mir, i els regidors Jordi Ribalta, Daniel Not i la tècnica de Promoció Econòmica, Silvia Mansilla, tal com vam explicar des d'aquesta emissora.

Aquesta campanya, emmarcada en el Pla de Barris de la Generalitat i amb la qual es promocionen els municipis, així com els seus productes i la identitat del territori, incentiva el consum de proximitat als comerços locals a partir d'oferir un premi comú. Enguany, s'hi ha sumat 30 poblacions d'arreu de Catalunya i, en el cas de les Borges, ha comptat amb l'adhesió de 98 comerços, un dels quals també s'ha endut un premi.

 

Els guanyadors del sorteig de la promoció 'Barris Antics' 2019 a les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa