Notícies

  Dijous, 18 de juliol de 2019

Aquest dissabte, 13a trobada de 'Les Garrigues en femení' a Juncosa

Amb el lema 'Per unes Garrigues lliures de violència: donem la cara!', la jornada acollirà diverses activitats com una visita guiada, teatre, dinar i ball, entre altres

Aquest dissabte, 20 de juliol, arriba la tretzena trobada 'Les Garrigues en femení', que enguany se celebra a Juncosa amb el lema 'Per unes Garrigues lliures de violència: donem la cara!'. Els actes començaran a les 10 hores amb l'acollida i esmorzar a la Plaça Major. Seguidament, a les 10.30 hores, es farà la visita guiada 'Descobrim Juncosa'. Després, a les 12 hores, es faran fotografies als assistents per pobles i es donarà pas a l'acte institucional de la trobada i es presentarà la campanya, a la Sala de Ball. Més tard, a les 12.45 hores, hi haurà la representació de l'obra 'De la Font del Xirineu a la Font del Gat' interpretada pel grup Rellotge de sorra garriguenc.

El dinar es farà a les 15 hores al Pavelló polivalent i per acabar, a les 16.30 hores, hi haurà exhibició de balls.

Durant la trobada, oberta a homes i dones, també es podrà visitar l'exposició 'La lluita per l'oportunitat de viure' de l'Institut Català de les Dones (ICD).

La trobada està organitzada per la Federació d'associacions de dones de les Garrigues, l'Associació de dones l''Amistat' de Juncosa, l'Ajuntament del municipi, el Consell Comarcal de les Garrigues i l'Institut Català de les Dones.

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'any passat, la trobada es va fer a Castelldans, el 2017 a Bellaguarda, el 2016 a Arbeca, el 2015 a Cervià de les Garrigues, i l'any anterior, la 8a edició, es va celebrar a l'Albi, coincidint amb la 'Festa del Tricentenari a les Garrigues',  on es van organitzar diversos actes durant tot el dia amb motiu dels 300 anys de la caiguda de Barcelona en la guerra de Successió.

La 13a trobada de 'Les Garrigues en femení' es farà a Juncosa.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa