Notícies

  Dilluns, 22 de juliol de 2019

Les Borges recapta 389 euros a la campanya de 'Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple' d’enguany

Unes 150 persones van participar en els actes organitzats, el passat 14 de juliol, per ajudar a la investigació de la malaltia

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, les Borges Blanques va tornar a participar en els actes organitzats arreu del país en benefici de la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', que es va celebrar el passat diumenge, 14 de juliol. Tot i el mal temps, més de 150 persones es van apropar a les piscines de la capital de les Garrigues i es van recaptar 389 euros per a ajudar als familiars i a la investigació de la malaltia.

La regidora d'Esports, Maricel Viladoms, es va mostrar "molt satisfeta de la solidaritat borgenca, ja que, tot i el mal temps, hi va haver molta gent que es va apropar a les piscines a fer el seu donatiu, sense banyar-se. Amb aquest compromís reafirmem que els borgencs i les borgenques sempre ajudem a les causes benèfiques".

Durant tot el matí es va poder nedar, fer donacions i comprar objectes solidaris per participar de la campanya i, a les 13.30 hores, es va dur a terme l'acte central, que consistia en un salt col·lectiu a l'aigua dels banyistes.

A més a més, durant la jornada, les piscines municipals també van acollir batejos de submarinisme, una activitat organitzada per la Comissió de Festes amb la col·laboració de l'empresa Tritó Diving Centre.

Salt col·lectiu del 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple' a les piscines de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa