Notícies

  Dijous, 25 de juliol de 2019

Demà divendres, últim concert d'Els Rentadors, el nou festival de música de Juneda

El festival arribarà a la seva fi amb Renaldo & Clara, una formació lleidatana que presentarà el seu últim disc 'Els afores'

Demà divendres, 26 de juliol, arriba a la seva fi el festival Els Rentadors de Juneda, que s'ha celebrat durant tot el mes de juliol, tal com vam informar des d'aquesta emissora. Aquest últim concert, que començarà a les 22 hores, serà a càrrec de Renaldo & Clara, una formació lleidatana que presentarà el seu últim disc 'Els afores' (BankRobber, 2017), un àlbum amb música folk-pop amb un alt poder de seducció. A més a més, serà un concert especial, ja que aquest any celebren els deu anys de trajectòria musical. Renaldo & Clara, amb aquest disc, ha recollit els favors de la crítica i el públic, i ha estat finalista als premis MIN de la Música Independent de Millor disc de l'any en català.

Per tancar el festival, els organitzadors han preparat diversos premis que sortejaran entre els assistents, com un pack de cerveses de la marca C13 i una visita guiada i tast a la fàbrica on les produeixen. A més, també sortejaran un menú per a dues persones a la Montsec Foodtruck de Corçà (Àger) i caiac per a dues persones a l'embassament de Canelles.

El nou festival de música Els Rentadors de Juneda ha celebrat la seva primera edició entre el 5 i el 26 de juliol. El festival ha tingut com a objectiu donar rellevància i identitat pròpia a un espai del patrimoni històric de Juneda, els antics rentadors, amb una programació per a tots els públics.

El concert es farà als antics rentadors de Juneda (foto: Els Rentadors).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa