Notícies

  Divendres, 26 de juliol de 2019

Arbeca inaugura el mirador de l'u d'octubre dedicat a tots els vilatans que van fer possible el referèndum

El mirador, ubicat a la muralla del castell, damunt dels dipòsits d'aigua municipals, va ser un punt de control durant la celebració del passat referèndum de l'u d'octubre del 2017

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, ahir es va inaugurar el mirador dedicat al referèndum de l'u d'octubre a Arbeca, dins dels actes de celebració de la festivitat de Sant Jaume, patró del municipi.

El mirador, que està ubicat a la muralla de les antigues ruïnes del castell, damunt dels dipòsits d'aigua municipals, va ser un punt de control durant la celebració del passat referèndum de l'u d'octubre del 2017, atès que diversos joves vigilaven "per si venia la Guàrdia Civil".

La inauguració d'aquest mirador va ser una proposta d'ERC-AM durant el mandat anterior, partit que actualment governa l'ens municipal amb Sergi Pelegrí al capdavant.

A l'acte hi van assistir el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, la vicepresidenta quarta del Consell Comarcal de les Garrigues, Rosa Solé i els diputats, Carlos Gibert i Joan Gilart.

Ahir durant la inauguració del mirador amb les autoritats.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa