Notícies

  Dimarts, 30 de juliol de 2019

Es tornen a encendre els Vilars d'Arbeca amb la Nit de Foc, aquest dissabte

A la trobada hi actuaran els Diables d'Arbeca, els Grallers la Revolta d'Arbeca, la Cremallera Teatre i el grup Ksonronda

Aquest dissabte, 4 d'agost, la fortalesa ibèrica dels Vilars d'Arbeca acollirà una nova edició de la Nit de Foc, Memorial Carme Giné i Bernat. La trobada inclourà diverses activitats, i l'obertura del recinte serà a partir de les 19.30 hores.

A les 20 hores, hi haurà jocs infantils a càrrec de la Cremallera Teatre, i una hora més tard, actuaran els Grallers de la Revolta. A les 22 hores està previst el sopar acompanyat d'una actuació musical i l'espectacle de foc amb els Diables Calents i Cornuts d'Arbeca. Per acabar, a les 23.30 hores, es farà un castel de foc i concert amb el grup Ksonronda.

L'Associació d'Amics dels Vilars, organitzadors d'aquesta activitat, recomanen que els assistents duguin alguna peça de roba per si bufa la marinada i, com sempre, cal portar una cadira, butaca, coixí, manta, catifa o algun element que us permeti seure o estirar-vos a terra i gaudir de les activitats previstes.

Durant la nit, hi haurà mercat d'artesans i productes de proximitat i servei de bar, amb begudes i entrepans. El cost de l'entrada és de dos euros. A la jornada també hi col·labora l'Ajuntament d'Arbeca, XPP Taller Ferreteria, Parquets Nadal i La Caixa.

La nit de foc començarà a les 19.30 hores (foto: Els Vilars d'Arbeca).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa