Notícies

  Dimarts, 30 de juliol de 2019

El Garrigues Guitar Festival fa parada al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles amb el guitarrista Ferran Talarn, aquest dissabte

Abans del concert, que començarà a les 21 hores, els assistents podran fer una visita al celler i un tast de vins amb berenar

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, les Garrigues acull una nova edició del Garrigues Guitar Festival-Memorial Emili Pujol per seguir apropant la música culta d'instruments de corda polsada al públic.

Aquest dissabte, 3 d'agost, és el torn del celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, on actuarà el guitarrista Ferran Talarn  a l'Espai Saó del celler.

Ferran Talarn és un músic format a l'ESMUC amb Zoran Dukic en guitarra clàssica i màster en interpretació de guitarra a Maastricht amb Carlo Marchione. Ha obtingut més de 20 guardons nacionals i internacionals i proposa un recital construït al voltant de grans compositors com Falla, Piazzolla, Turina, Mompou o Montsavatge.

L'entrada costa 10 euros -8 euros anticipada al web del celler- i començarà, a les 20 hores, amb una visita lliure i un tast de vins amb berenar de pa amb oli, formatges i embotits. El concert començarà, a les 21 hores, i tots els qui vulguin visitar la Vinya dels Artistes hi haurien d'anar cap a les 19 hores.

El guitarrista Ferran Talarn.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa