Notícies

  Dijous, 1 d'agost de 2019

Aquest dissabte, les Borges celebra el 27è Aplec de la Sardana amb les cobles Contemporània i Bellpuig Cobla

El programa d'activitats, que començaran a les 19.30 hores, inclou una ballada de sardanes, sopar popular i exhibició de punts lliures i de colles improvisades

Aquest dissabte, 3 d'agost, les Borges acull una nova edició de l'Aplec de la Sardana, que enguany arriba a la 27a edició.

Les activitats començaran, a les 19.30 hores, amb una ballada de sardanes amb les cobles Contemporània i Bellpuig Cobla. A la taula d'informació es podran recollir les butlletes del sopar i programes de l'aplec i fer les inscripcions per l'exhibició de colles improvisades i de punts de lliures.

Més tard, a les 22 hores, hi haurà un sopar popular als jardins del Terrall. Durant el sopar, amb els números de les butlletes, es farà un sorteig d'obsequis i de productes de proximitat cedits per diversos comerços i cooperatives del municipi.

En acabar el sopar, es farà una ballada de nit amb les mateixes cobles, exhibició de punts lliures i de colles improvisades.

Les comandes del sopar es poden fer a la Tintoreria Trini (al telèfon 973142065) o contactant amb l'Emili Esteller al telèfon 973140980.

L'aplec es farà als jardins del Terrall de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa