Notícies

  Dimarts, 6 d'agost de 2019

El borgenc Marc Jordà Clivillé, guanyador del cartell de Festa Major de les Borges

El guanyador rebrà 200 euros de premi i l'Ajuntament en farà divulgació com a cartell oficial de la Festa Major 2019

Ahir al vespre, l'Ajuntament de les Borges Blanques va fet públic el cartell que presidirà els actes de la Festa Major 2019, que tindrà lloc durant els dies 30 i 31 d'agost i 1, 2 i 3 de setembre.

El cartell guanyador ha estat escollit per un jurat presidit per l'alcalde de les Borges, Enric Mir, la primera tinent d'alcalde, Núria Palau, el representant del món de les arts gràfiques, Jaume Claret, la representant el món de l'art, Gabriela Fernández, la coordinadora de la Comissió de Festes de les Borges Blanques, Laia Garra, i una altra integrant de la Comissió, Estela Florejachs.

El disseny seleccionat és obra del borgenc Marc Jordà Clivillé, que ha rebut 200 euros de premi. Segons el jurat, "l'obra de Jordà s'ha imposat entre les 14 obres presentades d'una qualitat altíssima". La proposta guanyadora quedarà en poder de l'Ajuntament, que en farà divulgació com a cartell oficial de la celebració. El guanyador, que figurarà en el programa oficial de la festa, també s'emporta un premi en metàl·lic de 200 euros, que es lliurarà en el marc dels seus actes.

Jordà ha exposat que actualment, a banda de dedicar-se a la música americana folk, al grup 'The Denim Rips', s'està obrint camí en el món del disseny 3D per a poder-s'hi dedicar professionalment, ja que uns anys que s'hi dedica de forma amateur. Pel que fa al cartell, afirma que per a realitzar-lo s'ha inspirat "en allò més icònic de les Borges, el seu campanar, i vaig pensar a donar-li uns motius festius. Per tal de fer-lo el més real possible vaig utilitzar la tècnica 3D i vaig recrear el campanar fixant-me en les textures i la il·luminació, intentant ser-hi fidel, de manera que tingués aquest toc de fotorealisme que buscava".

Ahir durant l'elecció del cartell guanyador de Festa Major de les Borges 2019 (foto: Aj. Borges).
Cartell guanyador del borgenc Marc Jordà Clivillé (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa