Notícies

  Dimecres, 14 d'agost de 2019

Juneda escalfa motors per la Festa Major, que se celebrarà del 23 al 26 d'agost

Com ja és habitual, s'han preparat diverses activitats com balls d'estiu, concerts, partits de futbol i d'escacs, havaneres i correfoc infantil, com a preludis de la festa

Ahir dimarts, 13 d'agost, a les 22 hores, va tenir lloc la 23a edició de la Caminada de la Lluna i la Banqueta, organitzada per l'APDN la Banqueta, amb la col·laboració de l'Ecocentre les Obagues i l'Ajuntament de Juneda. La caminada va sortir de la Plaça de Jacint Rosinach fins a Segona Màquina per acabar a les piscines, on els participants van gaudir d'una xocolatada i bany nocturn.

Avui dimecres, 14 d'agost, al camp municipal d'esports, es disputarà el Tercer Torneig Amateur Intercomarcal, amb la participació del CF Juneda, CF Artesa de Lleida, CF Puigvertenc i CA Torregrossa. Hi haurà servei de barra i entrepans freds.

Ja dijous, se celebrarà la festivitat de l'Assumpció de Maria i continuaran els balls d'estiu a la Pista del Parc Alegria amb el grup Ruben's.

Divendres, 16 d'agost, a les 22 hores, a l'església, tindrà lloc un dels concerts de la vuitena edició del Garrigues Guitar Festival, amb Salzburg Guitar Trio.

El grup de diables Rojos de Junda organitzarà, el dissabte 17 d'agost a les 20.30 hores, al pou del gel, el correfoc infantil amb els més petits del grup. El mateix dia, a les 22 hores, a la laça dels Cantaires, tindrà lloc l'actuació del Grup Cavall Bernat, grup de referència en el gènere de l'havanera al nostre país. Durant la mitja part es farà la tradicional degustació de rom cremat.

El diumenge, a partir de les 9.30 hores, al vestíbul de l'Ajuntament, es disputarà el campionat de partides semiràpides d'escacs, amb sistema suís, organitzat pel Club d'Escacs de Juneda i l'Ajuntament. Hi haurà trofeus per als tres primers classificats.  Després, a les 13 hores, a la pista del Parc Alegria es realitzarà el sorteig de les llotges per a la Festa Major, i a les 19 hores, també a la pista Parc Alegria, hi haurà ball d'estiu amb el grup Jalaysa.

La cantada d'havaneres de l'any passat (foto: Aj. de Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa