Notícies

  Dimecres, 14 d'agost de 2019

Pagesos afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre, fins a Barcelona en marxa lenta per reclamar ajudes

La marxa lenta ha sortit de Torrefarrera i, segons el Servei Català de Trànsit, està provocant circulació intensa a l'A-2

Com ja havien anunciat en els darrers talls de la C-12 a Flix que ja han dut a terme els tres darrers diumenges a la tarda, afectats per l'incendi forestal de finals del juny passat a la Ribera d'Ebre (i que també va afectar les Garrigues i el Segrià) han emprès aquest matí una marxa lenta des de Lleida fins a la seu del Departament d'Agricultura, a la capital catalana.

La marxa ha sortit de la gasolinera de Torrefarrera cap a les 08.30 hores i segons Pere Roqué, president d'Asaja i representant dels pagesos afectats, "esperen que aquesta acció permeti negociar, que siguin rebuts per la consellera Jordà i que se'ls atorguin ajudes directes". 

Es preveu que els participants arribin a Barcelona cap a les 14 hores. De moment, segons informa el Servei Català de Trànsit, la marxa lenta ha provocat circulació intensa a l'A-2 a l'alçada de Castellbisbal.

D'altra banda, els afectats per l'incendi ja van anunciar que diumenge a la tarda tornaran a tallar la C-12 a Flix per quarta setmana consecutiva.

Un dels vehicles participants a la marxa (foto: Asaja Lleida).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa