Notícies

  Dimarts, 20 d'agost de 2019

Juneda es prepara per la Festa Major continuant amb els preludis

La festa grossa començarà divendres; mentrestant es continuen duent a terme activitats per a tots els públics per anar fent boca

El proper divendres, 23 d'agost, començarà la Festa Major de Juneda. Per anar escalfant l'ambient, durant els dies previs, el poble ha acollit diverses activitats com a preludis de la festa grossa.

Ahir dilluns es va projectar la pel·lícula infantil en català, 'En Ralph destrueix Internet', a la plaça de l'Església.

Avui dimarts, de 17 a 20 hores, el grup Kabriolarts oferirà un taller de circ per als més petits a les piscines municipals, tallers de construccions de malabars i taller pràctic de circ amb malabars, acrobàcies, disfresses i maquillatge. Després, a les 21.30, el periodista esportiu Francesc Latorre presentarà el seu llibre 'Cop de teatre! Els secrets d'onze anys explicant la Fòrmula 1 a TV3', de l'Editorial Fonoll de Juneda. El llibre del periodista lleidatà està ple d'anècdotes divertides que explicarà a Juneda amb una xerrada-col·loqui.

Demà dimecres, 21 d'agost, a partir de les 19 hores, al carrer de Roger de Llúria, tindrà lloc el 35è Concurs de dibuix mural al terra, i a les 21.30 hores, als antics rentadors municipals, se celebrarà la nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor, en la que es presentaran els llibres guanyadors d'enguany amb la participació del grup Tarta Relena i la col·laboració de la poetessa Meritxell Cucurulla-Jorba.

Ja dijous es disputarà al camp municipal d'esports el Triangular de Futbol de Festa Major, amb els equips CF Juneda, CF Alcarràs i Atlètic Segre, que inclourà la presentació de l'equip. Tot seguit, a les piscines, tindrà lloc un concert amb els grups La Reixa, DJ Rico i Dj Anny.

Els actes del passat cap de setmana

El divendres, 16 d'agost, va tenir lloc l'actuació del Salzburg Guitar Trio, a l'església, en el marc del Garrigues Guitar Festival.

Dissabte, el grup de diables Rojos de Junda ens va fer un avançament del seu correfoc de Festa Major, dirigit especialment als més petits. El correfoc infantil va començar a la plaça de les Tres Creus i va recórrer diferents carrers de la vila closa de la població fins arribar al pou del gel, on van oferir un espectacle de focs artificials.

A continuació, gairebé 200 persones van assistir al concert d'havaneres i degustació de rom cremat amb el grup Cavall Bernat, format per quatre veus, amb acompanyament d'acordió i guitarra i que van oferir un repertori divers d'havaneres, valses mariners, sardanes, cançons marineres i de taverna, i peces musicals catalanes.

Diumenge, a partir de les 9.30 hores, es va disputar al vestíbul de l'Ajuntament el Campionat de partides semiràpides d'escacs, al que van participar-hi 17 jugadors. Els vencedors van ser Joan Torrent Minguet (2034 ELO, punts: 5 ½); en segon llocJosep Melich (1954 ELO, punts: 4 ½) i en tercera posició Miquel Àngel Bell-lloch (1849 ELO, punts: 4).

A les 13 hores, a la pista del parc Alegria es va dur a terme el sorteig públic de les llotges de Festa Major.

El campionat d'escacs (foto: Ajuntament de Juneda).
El concurs de pintura mural al terra de l'any passat (foto: Ajuntament de Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa