Notícies

  Dimarts, 20 d'agost de 2019

L'actor Fermí Fernàndez serà el pregoner de la Festa Major de les Borges Blanques

Abans de l'inici de la Festa Major, que començarà el dissabte, 31 d'agost, es faran diverses activitats prèvies per anar escalfant motors, des de dimarts fins divendres

L'actor, humorista i presentador Fermí Fernàndez serà enguany l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major de les Borges Blanques. El pregó es durà a terme a partir de les 18 hores del dissabte, 31 d'agost, al Centre Cívic, a la plaça de l'U d'octubre, en el marc de l'acte de lliurament de premis Olivera d'Or al borgenc i al garriguenc de l'any, que coincidirà amb l'inici de la cercavila de la 37a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges, un dels actes més multitudinaris de la Festa Major de la capital de les Garrigues.

Actes destacats dels preludis de la Festa Major 2019

Enguany, els actes més destacats dels preludis de la Festa Major de les Borges 2019 començaran el dimarts, 27 d'agost, amb un paintball alterntiu, organitzat per l'Esplai Apassomi i anomenat 'Paintfield', a l'avinguda Carrasco i Formiguera de les Borges, per a infants fins a 14 anys. Per participar en aquest joc d'estratègia cooperatiu per equips, adaptat a totes les edats, en el qual els participants han de derrotar al contrincant utilitzant globus de pintura, és necessari portar ulleres d'aigua, roba i calçat per córrer i que es puguin embrutar.

L'endemà, arribarà la tercera edició del 'Dimecres borjut', amb un taller infantil amb la colla de diables 'Els Borjuts' i la colla gegantera Grup Vivall, a partir de les 17.30 hores, al passeig del Terrall. Tot seguit, a les 21.30 hores, hi ha prevista una llonganissada popular, per la qual es poden adquirir tiquets a cinc euros a la Llibreria Quaderns, La Ferreteria, Interfilm i a l'Ajuntament de les Borges Blanques. A continuació, hi haurà música amb Mr. Skyhook, organitzada pel grup de diables 'Els Borjuts' i la Comissió de Festes de les Borges.

Finalment, abans de l'inici dels actes del programa oficial, el divendres 30 d'agost, encara hi ha previst l'acte que amb el nom 'Despertem els gegants Ramon Berenguer IV i Peronella, el dijous, 29 d'agost, a les 22.30 hores, a la Placeta del Terrall, hi haurà un espectacle teatralitzat per a tots els públics.

La trobada de gegants de les Borges (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa