Notícies

  Dijous, 22 d'agost de 2019

Mägo de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, grups destacats de la Festa Major de les Borges

A més d'aquests, la festa grossa de les Borges inclourà l'actuació de diverses formacions i dj's

La Comissió de Festes de les Borges ha donat a conèixer la programació musical prevista per a la Festa Major de les Borges Blanques, que es durà a terme els dies 30 i 31 d'agost, 1, 2 i 3 de setembre. Hi destaquen els grups Mägo de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, com a caps d'un cartell que enguany comptarà amb 18 formacions i dj's diferents, segons informen des de la mateixa Comissió.

Divendres, 30 d'agost, a partir de la mitjanit i a la zona de penyes, després del sopar del jovent, el grup Doctor Prats serà el protagonista d'una nit que també comptarà amb les versions dels manresans Autoput, i els ritmes dels dj's XXP i Davi G.

De cara al dissabte, 31 d'agost, a partir de les 00.30 hores, a la plaça Europa, arribarà el torn de l'històric grup de folk metal madrileny Mago de Oz, acompanyats pel rap combatiu dels barcelonins Lágrimas de Sangre i per les versions del grup lleidatà La Cosa Nostra.

El diumenge, 1 de setembre, a la zona de penyes i a partir de les 18 hores, tindrà lloc l'Electrònic Sunset 2019, amb els DJ's Schwarnold Arzenegger & Trebor. Més tard, cap a la 1 de la matinada, després de la Cursa d'Ornis, que començarà a les 22 hores, la zona de penyes acollirà el pop d'Enzel i també hi actuarà el grup lleidatà La Reixa i el dj Mendo.

El dilluns, 2 de setembre, es farà la Cursa de Barques a les Basses del Terrall, a les 17.30 hores. A les 23 hores, la gresca continuarà amb el Correbars amenitzat pels ritmes afroamericans dels vilanovins ZeBrass Marching Band, que culminarà a la zona de penyes amb l'homenatge al rock català dels anys 90, a càrrec dels barcelonins Ruc 'N' Roll i les combinacions musicals del Dj Pablo Osorio i el Dj David Morales.

Finalment, el dimarts, 3 de setembre, a partir de la mitjanit, la zona de penyes acollirà l'actuació de Kapritxo. A continuació, els Tabalers del Grup de Diables els Borjuts s'encarregaran de traslladar el ritme fins al Pavelló Francesc Macià, on la Festa Major 2019 de les Borges posarà el punt i final amb les versions de l'orquestra La Fania i el dj Nar6 Sound.

Un concert a la zona de penyes (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa