Notícies

  Divendres, 23 d'agost de 2019

En marxa una nova Festa Major de Juneda

El concert de dissabte a la nit, que començarà a l'una de la matinada, serà a càrrec dels grups Auxili, Pastorets Rock i el Dj Jordi Vèliz

Un any més, cap a finals d'agost, Juneda celebra una nova edició de la Festa Major, que durarà del 23 al 26 d'agost. Tal com hem explicat des d'aquesta emissora, fa uns dies que el municipi acull diversos actes de preludis per donar la benvinguda a la Festa Major.

La Festa Major començarà aquest divendres, 23 d'agost, amb un repic de campanes, cercavila, un sopar popular i el tradicional pregó de Festa Major, entre altres. L'endemà, el dissabte, també s'han preparat diverses activitats com una ballada de sardanes, cafè concert i cucanyes, entre altres, que finalitzaran amb un concert d'Auxili, Pastorets Rock i el Dj Jordi Vèliz.

El diumenge continuaran els actes de Festa Major amb un espectacle infantil, espectacle d'humor, ball de tarda i la nit jove, entre altres. Finalment, els actes finalitzaran el dilluns, 26 d'agost, amb una cursa ciclista, l'últim sopar de Festa Major i concert.

Si voleu consultar el programa complet, cliqueu a l'enllaç.

Ahir es va fer un concert on hi han actuar diversos grups com La Reixa (foto: Aj. Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa