Notícies

  Divendres, 23 d'agost de 2019

Juneda acull el concurs de dibuix mural a terra i la Nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor 2019

Aquests actes es van celebrar el passat dimecres, just abans de la Festa Major, que comença avui

El passat dimecres, poc abans de la Festa Major de Juneda, que comença avui, es va dur a terme al municipi el concurs de dibuix mural a terra i la Nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor 2019, en el marc dels preludis de la festa grossa. Els guanyadors del premi literari han estat Irene Anglada i Òscar Palazón, amb 'Nusos d'Incendi' i 'Testament Dada'm', respectivament.

Al vespre, als antics rentadors, l'Editorial Fonoll ha presentat els llibres dels guanyadors dels premis Joan Duch i Carles Hac Mor d'aquest 2019, Irene Anglada i Òscar Palazón, 'Nusos d'Incendi' i 'Testament Dada'm'. Damunt de l'escenari dels rentadors ha actuat el grup Tarta Relena, que han interpretat cançons a dues veus, acompanyats de la poetessa Meritxell Cucurulla-Jorba, membre del jurat del premi i que ha exercit de presentadora de l'acte, en el que estava present la guanyadora Irene Anglada. També hi ha participat Josep Gelonch, de l'editorial Fonoll.

Pel que fa al concurs de dibuix, a partir de les 19 hores, el carrer Roger de Llúria es va omplir com cada any de nens i nenes per participar al que ja és la 35è edició d'aquesta activitat, organitzada pel Jovent Junedenc i l'Ajuntament. S'han realitzat un total de 50 dibuixos amb una participació de 300 nens i nenes en dues categories, infantil i juvenil. Els guanyadors han obtingut com a premi material escolar.

La nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor 2019 (foto: Ajuntament de Juneda).
El concurs de dibuix al terra (foto: Ajuntament de Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa