Notícies

  Dimarts, 27 d'agost de 2019

A punt la Festa Major de les Borges, amb actes per donar i per vendre i per a tothom!

Pots consultar el programa de tots els actes de la festa, que se celebrarà del 30 d'agost al 3 de setembre

Com ja informàvem fa uns dies, l'actor, humorista i presentador Fermí Fernàndez serà enguany l'encarregat de fer el pregó de la Festa Major de les Borges Blanques. El pregó es durà a terme a partir de les 18 hores del dissabte, 31 d'agost, al Centre Cívic, a la plaça de l'U d'octubre, en el marc de l'acte de lliurament de premis Olivera d'Or al borgenc i al garriguenc de l'any, que coincidirà amb l'inici de la cercavila de la 37a Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs de les Borges, un dels actes més multitudinaris de la Festa Major de la capital de les Garrigues.

Tal com hem explicat en diverses ocasions des d'aquesta emissora, la Festa Major de les Borges Blanques d'enguany es durà a terme els dies 30 i 31 d'agost, 1, 2 i 3 de setembre. A més, des del 27 d'agost, s'estan duent a terme diverses activitats com a preludis.

Divendres, 30 d'agost del 2019

Divendres es donarà inici als actes oficials de Festa Major amb inflables aquàtics per a totes les edats a les piscines municipals. El mateix divendres, a les 19 hores, al Passeig del Terrall hi haurà el concert a càrrec de 'Disco per Xics', amb entrada gratuïta i servei de barra. A les 23 hores, al pavelló envelat, es farà l'obra de teatre 'Bona Gent' de Quim Masferrer. A partir de mitjanit, a la zona de les penyes, nit del jovent amb l'actuació del grup Doctor Prats, Autoput, i els Dj's XXP i Dj Gaya.

Dissabte, 31 d'agost del 2019

L'endemà dissabte, 31 d'agost, els actes començaran amb un esmorzat popular i recorregut de caça, a partir de les 9 hores. Més tard, cap a les 11 hores, es faran les semifinals del Campionat local de Billar. A la mateixa hora, i per als més petits, hi haurà l'espectacle del Centre de Titelles de Lleida 'El petit elefant' als Jardins del Terrall.

A les 12 hores del migdia es preveu l'encesa de la tradicional traca de Festa Major, acompanyada d'una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega. A la tarda, a les 17 hores, s'ha programat la tradicional Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs, el pregó de Festa Major, i l'acte del lliurament dels premis Olivera d'or al borgenc i garriguenc de l'any. Seguidament, nit de foc amb els diables Grup Recerca i la Colla de Diables de les Borges Blanques 'Els Borjuts'.

Per acabar el dissabte, a partir de les 00.30 hores, concert amb els grups Mago de Oz, Lágrimas de Sangre i La Costa Nostra.

Diumenge, 1 de setembre del 2019

El diumenge començarà, a les 11 hores, amb la final del Campionat local de Billar. A les 12 hores, i a la zona de penyes, hi haurà una actuació infantil amb 'Landry el Rumbero'. A la tarda, a les 18 hores, i amb sortida des de davant de l'Església, hi ha prevista la popular cursa Ornis Kids. També a les 18 hores del diumenge tindrà lloc un concert de l'orquestra La Pasarela al pavelló envelat Francesc Macià. Allí mateix, a les 20 hores, la mateixa orquestra amenitzarà un ball de tarda i de nit.

Per cloure el diumenge, a partir de l'una de la nit, a la zona de les penyes, concert amb els grups Enzel, La Reixa i Dj Mendo.

Dilluns, 2 de setembre del 2019

El penúltim dia de Festa Major començarà amb un concurs de pesca, a les 8 hores, a les basses del Terrall. A les 11.30 hores hi ha programat un espectacle de màgia, als Jardins del Terrall, amb Fèlix Brunet, més conegut com a 'Potadecabra'. A la tarda, a les 18 hores, es farà el concurs de barques i, a continuació, espectacle itinerant 'Heliko'. A la mateixa hora, al pavelló Francesc Macià hi haurà un concert de la mítica Orquestra Maravella.

A la nit, a partir de les 23 hores, pels carrers del municipi, es farà el Correbars amb el grup Zebbras Marzing Band. Després, actuació de Ruc'N'Roll i dels Dj's Pablo Osorio i David Morales.

Dimarts, 3 de setembre del 2019

L'últim dia de Festa Major començarà, a les 10.30 hores, als Jardins del Terrall, amb jocs de fusta gegants 'Els amics d'en Crusó'. a les 14 hores, es farà el tradicional dinar popular al mateix emplaçament.

A la tarda, a les 17.30 hores, a l'Avinguda Carrasco i Formiguera hi ha programada la festa 'Holi'. A partir de les 23.30 hores es farà el gran Castell de focs. A continuació, actuació del grup Kapritxo, dels Tabalers dels diables Els Borjuts i nit de versions amb La Fania i Nar6sound.

Si voleu consultar el programa complet de Festa Major, cliqueu a l'enllaç.

 

 

 

La trobada de gegants i correfocs, un dels actes més multitudinaris de la Festa Major.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa