Notícies

  Dijous, 29 d'agost de 2019

El grup de rock La Fuga, cap de cartell de la nit del jovent de la Festa Major de Castelldans, el 6 de setembre

Del 3 al 7 de setembre, el municipi ha organitzat una nova edició de la Festa Major que, com a novetat d'enguany, es farà una trobada de gegants i capgrossos

El dimarts, 3 de setembre, s'inicia una nova edició de la Festa Major de Castelldans, que enguany té com a cap de cartell a La Fuga, que actuarà, el divendres, durant la nit del jovent amb els grups La reixa i Dj Moncho.

Dimarts, 3 de setembre del 2019

El primer dia de Festa Major, a la Plaça Catalunya, tindrà lloc la presentació del llibre 'Del Fonoll a la Neu' d'Eduard Batlle, selecció de textos poètics, assagístics, narratius, dramatúrgics i epistolars de l'escriptor de Castelldans, Miquel Lladó.

El mateix dimarts, a les 21.30, el Grup de Joves lo portal té preparada el tradicional escala en hi-fi amb la col·laboració dels infants de la població a la sala d'estiu del pavelló. En acabar, l'UE Castelldans servirà entrepans de llonganissa a la Plaça Catalunya. Per finalitzar la nit, hi haurà sessió de música al pavelló amb Dj NiS.

Dimecres, 4 de setembre del 2019

L'endemà dimecres, el repic de campanes anunciarà l'inici de la Festa Major i, després de la missa, la cobla Vents de Riella sortirà en processó fins a la Plaça Catalunya on tindrà lloc la ballada de sardanes, acompanyats de la Colla Brut Nature de les Borges Blanques. Durant la tarda, també a la Plaça Catalunya, hi haurà la festa de l'escuma per als més petits.

L'orquestra Selvatana serà l'encarregada del ball de tarda, a les 20.30 hores, i del concert i ball de nit. La nit jove serà a càrrec del Dj Selvas.

Dijous, 5 de setembre del 2019

Durant tot el dia de dijous, els infants gaudiran dels inflables del Consell Comarcal a la Plaça Catalunya, i a les 17 hores tindrà lloc una sessió depaintball al camp de futbol.

A les 20 hores, a la sala d'estiu del pavelló, tindrà lloc la sessió de ball de tarda amb Cafè Trio Grup i, a les 23.30, a la Plaça Catalunya, Ingrid i Llorens oferiran un cafè concert.

Els concert del jovent començarà a la una de la matinada amb els grups Cor Rebel, La Rata Humil, la Kuadrilla de la Muerte, Kalikenyos i DJ Laro.

Divendres, 6 de setembre del 2019

El divendres, abans del vermut popular, hi haurà jocs de cucanyes a la Plaça i a la tarda, al carrer La Font, un tobogan aquàtic gegant.

El ball de tarda serà amenitzat per l'orquestra Aquario, i després del sopar, ofert per l'Associació de joves lo portal, tindrà lloc el pla fort de la Festa Major amb el concert del grup càntabre de rock La Fuga. A continuació, també actuarà el grup lleidatà La Reixa, barreja de rock, reggae i ska, i el Dj Moncho.

Dissabte, 7 de setembre del 2019

El darrer dia començarà amb inflables a la plaça. Més tard, a les 17 hores, i com a novetat d'enguany, tindrà lloc una trobada de gegants i capgrossos a la plaça amb xocolata per a tothom.

El ball de tarda l'oferirà l'orquestra Junior's, que donarà pas, a la mitjanit, a l'espectacle de dimonis i foc 'Dimonis dels trons', colla de diables lleidatana. A continuació, al pavelló, hi haurà sessió de nit jove amb Junior's i DJ Bleizy.

El fi de festa, a partir de les 7 hores de la matinada, anirà a càrrec de la xaranga 'Ho peta Street Band'.

Si voleu consultar el programa complet, cliqueu a l'enllaç.

Espectacle de Dimonis dels trons durant la Festa Major de l'any passat (foto: Aj. Castelldans).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa