Notícies

  Dijous, 5 de setembre de 2019

El celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles acull la presentació del llibre 'Pas a Pas'

El llibre de 31 escriptors garriguencs, que es presentarà el 7 de setembre, està editat per Daniel Albors i coordinat per Anna Rufié

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, un total de 31 escriptors de la comarca han creat 'Pas a pas', un "llibre de les Garrigues i per les Garrigues", on els seus autors i autores plasmen la seva poesia, narracions curtes o els seus estudis dins del marc de cada municipi amb diversitat d'estil.  

Cada treball, "il·lustrat des d'una concepció i visió que entra en el món espiritual", ofereix "una visió molt diferent de la comarca que a ningú deixarà indiferent", tal com explica la seva coordinadora, Anna Rufié. 'Pas a pas', quadern de lletres i bancals de les Garrigues, és un llibre que surt amb la idea original, il·lustracions i edició de Daniel Albors Sellés.

La primera presentació del llibre es farà aquest dissabte, 7 de setembre, a les 19 hores, al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles. Prèviament, a les 18.30 hores, hi haurà un tast gratuït dels vins ecològics i d'olis amb pa i xocolata. Es recomana que els assistents que vulguin visitar 'La Vinya dels Artistes' del mateix celler arribin a les 17.30 hores.

Si voleu consultar la resta de pobles de la comarca que acolliran la presentació, cliqueu a l'enllaç.

Portada del llibre que es presentarà el 7 de setembre.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa