Notícies

  Dilluns, 9 de setembre de 2019

Restauren l'ermita de Santa Caterina d'Arbeca

Els treballs de recuperació ambiental de l'ermita consisteix a reforçar l'estructura, reconstruir un mur que va caure i reconduir la canalització d'aigua de pluja, entre altres

El passat mes d'abril, la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, van presentar els projectes de l'Obra Social 'la Caixa' inclosos al conveni de col·laboració entre ambdues institucions per tal de desenvolupar actuacions per a la conservació i la defensa del medi ambient i afavorir la integració de col·lectius amb risc d'exclusió social a les comarques lleidatanes.

Dins d'aquests projectes estava inclosa la recuperació ambiental de l'ermita de Santa Caterina d'Arbeca, unes obres que van començar a finals del mes passat.

Els treballs, que tenen un pressupost de 25.000 euros, consisteixen en la neteja de l'interior, millorar l'entorn, reforçar l'estructura, reconstruir un mur que va caure i reconduir la canalització d'aigua de pluja, així com la il·luminació del lloc. Així mateix, també es duran a terme actuacions arqueològiques.

Segons l'ens municipal, un dels objectius consisteix a recuperar l'ermita, l'origen del qual data del segle XV al XVIII, com a punt paisatgístic i turístic.

 

 

 

 

 

 

Treballs que s'estan duent a terme a l'ermita de Santa Caterina d'Arbeca.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa