Notícies

  Dijous, 12 de setembre de 2019

El Casal Cívic de les Borges ja té a punt el programa d'activitats i tallers per al proper curs

Les inscripcions es poden fer al mateix Casal Cívic fins demà

El Casal Cívic de les Borges Blanques, adscrit a la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ubicat al carrer Màrius Torres, 3, ja té a punt els cursos i activitats per al proper curs, les inscripcions als quals es pot fer fins el 13 de setembre al mateix Casal Cívic.

El Casal Cívic és un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants i entitats, on es pot participar en diferents activitats, com tallers, conferències, exposicions, etc., que permeten fomentar les relacions i les aficions dels participants, ampliar coneixements i formar part d'un projecte col·lectiu. Ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

L'horari de funcionament és de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 15 a 21 hores, i diumenge, de 10 a 13.30 i de 15 a 21 hores. Disposa de serveis de cafeteria-menjador, perruqueria, podologia i sala polivalent. Podeu consultar les activitats previstes aquí.

El Casal Cívic de les Borges.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa