Notícies

  Dijous, 12 de setembre de 2019

El poemari 'Pas a pas' es presentarà a diversos pobles de la comarca

Ja se n'ha fet presentacions a la Pobla de Cérvoles, Vinaixa i la Floresta i demà es farà a Castelldans, el dia 14 a les Borges i el 15 a l'Albi

L'Editorial Bors ha organitzat la presentació del llibre 'Pas a Pas' el proper dissabte, 14 de setembre, a les 20 hores, a la plaça de l'Abadia de les Borges Blanques. La publicació, considerada un "quadern de les Garrigues de lletres i bancals", és un recull de poemes d'autors garriguencs, dedicats a cada un dels 24 municipis que integren la comarca.

La presentació inclourà la lectura de poemes d'alguns dels trenta-un autors que participen al llibre, així com la projecció d'un documental, i segons ha declarat la poetessa i coordinadora del llibre, Anna Rufié, "'Pas a Pas' ens mostra, de la mà d'autors garriguencs, una visió poètica entre marges i bancals, entre oliveres i vinya, cabanes de volta i sembrat. Per cada poble, un poema, una història, un relat a través dels qual els autors aporten la seva creativitat".

L'obra ja es va presentar el passat set de setembre al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, a més d'altres pobles com Vinaixa (el 8 de setembre) i la Floresta (el 10 de setembre). La ronda de presentacions del llibre continuarà demà a Castelldans, el dia 14 a les Borges i el 15 a l'Albi.

 

La presentació del llibre a Vinaixa (foto: Adrià Vives).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa