Notícies

  Dijous, 12 de setembre de 2019

Organitzen un taller a les Borges per recuperar els records de la gent sobre el president Francesc Macià

Tindrà lloc demà, a les 16 hores, a l'Espai Macià, i està impulsat pel Centre d'Estudis de les Garrigues amb la col·laboració del centre dedicat a la figura de l'Avi

Demà divendres, 13 de setembre, a les 16 hores, a l'Espai Macià de les Borges Blanques, el Centre d'Estudis de les Garrigues, amb la col·laboració de l'Espai Macià, ha organitzat un taller de memòria oral sobre el president Macià. L'activitat s'emmarca dins dels dotzens Tallers i Jornades de Memòria Oral 2019-2020, que organitza el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l'Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya.

Els organitzadors consideren que el record del president Macià és un patrimoni memorial a punt desaparèixer i, per tal d'evitar-ho, han preparat aquest taller per tal de recuperar el record que la gent de més edat de la població té sobre el president Macià però també el que puguin tenir noves generacions. En el transcurs del mateix es farà ús de recursos audiovisuals per tal de recollir la memòria i el record dels borgencs i borgenques sobre el president.

Els interessats en participar-hi poden passar per l'Espai Macià de les Borges Blanques, situat a la plaça Ramon Arqués, 5; trucar-hi per telèfon (al 973140874) o escriure un correu electrònic a qualsevol de les adreces info@cegarrigues.cat, info@espaimacia.cat.

Les inscripcions es poden fer al mateix Espai Macià.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa