Notícies

  Divendres, 13 de setembre de 2019

L'Asisa Borges Vall engega la temporada demà amb la primera ronda de l'Europe Cup

Pel que fa a la lliga de Superdivisió, l'encetarà com a local el 27 de setembre contra l'altre equip català de la categoria, el CER l'Escala

Demà dissabte, 14 de setembre, el primer equip del Club Tennis Taula Borges, l'Asisa Borges Vall iniciarà la nova temporada. El primer partit oficial serà a la lliga Europe Cup, i aquest mateix divendres l'equip volarà fins a la ciutat belga de Namur per disputar la primera fase de la competició.

L'equip local serà el TT Vedrinamur i completaran el grup, de 4 equips, el DT Echternach de Luxemburg i l'ADC Ponta Do Pargo de Portugal.

L'equip borgenc s'enfrontarà el dissabte a les 14.00 hores amb els portuguesos, a les 19.00 amb l'equip de Luxemburg i l'últim partit del grup el disputarà diumenge, a les 10.00 hores, contra els amfritions, el TT Vedrinamur.

Per passar ronda, l'equip borgenc haurà d'acabar com a primer o segon de grup. En cas d'aconseguir la classificació, la següent ronda es disputarà amb eliminatòria a doble partit de l'u al tres de novembre l'anada i del vuit al deu, la tornada.

Pel que fa a la lliga de Superdivisió l'Asisa Borges Vall l'encetarà com a local el 27 de setembre, a les 18.00 hores, contra l'altre equip català de la categoria, el CER l'Escala de Girona.

Oriol Monzó, jugador de l'Asisa Borges Vall.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa