Notícies

  Dimarts, 1 d'octubre de 2019

Organitzen una sortida naturalística a Mas de Melons per conèixer els rapinyaires nocturns

Tindrà lloc el proper dissabte, 5 d'octubre, i està organitzada per Reserva Natural Mas de Melons i La Llena, amb la col·laboració d'Espais Naturals de Ponent

El proper dissabte, 5 d'octubre, Reserva Natural Mas de Melons i La Llena, amb la col·laboració d'Espais Naturals de Ponent, organitzen una sortida naturalística centrada en els rapinyaires nocturns. L'activitat durarà unes tres hores i va dirigida a tot tipus de públic.

El punt de trobada dels participants serà a les 19 hores a la masia de Mas de Melons, a Castelldans, i després es durà a terme una xerrada sobre els rapinyaires nocturns seguida d'una sortida de camp per conèixer les diferents espècies d'aquests animals i les seves adaptacions. També es farà un recorregut per fer observar els rapinyaires. Tant la xerrada com la sortida aniran a càrrec de Lluís Culleré. 

Els organitzadors recomanen dur aigua i calçat adequat i recorden que els menors han d'anar acompanyats d'una persona adulta responsable. Les inscripcions a l'activitat ja estan exhaurides. 

L'activitat tindrà lloc a Mas de Melons, a Castelldans (foto: Wikiloc).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa