Notícies

  Dimarts, 1 d'octubre de 2019

Obren les inscripcions de la 57a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Se celebrarà a les Borges Blanques entre el 17 i el 19 de gener del 2020; tots els interessats que s'inscriguin abans del 31 d'octubre gaudiran d'un 15% de descompte

La 57a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebrarà entre el 17 i el 19 de gener del 2020 a les Borges Blanques, ha obert avui dimarts les seves inscripcions amb la voluntat enguany de posar en valor la importància històrica de l'oli d'oliva, a través de les grans cultures de la humanitat.

Les inscripcions a la fira, que manté les tarifes de l'edició anterior, s'han de fer a través del portal www.firaoli.cat i finalitzaran el dia 15 de desembre. A més, tots els interessats que s'inscriguin abans del 31 d'octubre gaudiran d'un 15% de descompte.  

La inscripció es farà per ordre d'entrada, antiguitat i pagament, i per fer-la cal seguir atentament el que diuen les disposicions generals, ja que en elles es descriu les condicions en els quals s'estarà inscrit.

Segons ha exposat el regidor Jordi Ribalta "encetem aquest nou certamen amb molta il·lusió. Enguany durem a terme una fira carregada de novetats amb molts actes per atreure força públic i donar a conèixer els productes de la nostra terra, que són sens dubte de gran qualitat. Treballem per a potenciar i difondre el turisme, cultura, tradicions i gastronomia. La Fira vol ser un indret on les empreses i emprenedors es puguin promocionar i donar-se a conèixer. És per això que treballant tots plegats podrem arribar ben lluny i anirem complint els objectius que ens marquem".

L'edició passada de la Fira de l'Oli.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa