Notícies

  Dimecres, 2 d'octubre de 2019

Els Amics del Terrall de les Borges organitzen un viatge a Ivars d'Urgell, Castellserà i Penelles

L'activitat es durà a terme el proper 9 d'octubre i les inscripcions es poden fer al local de l'associació fins aquest divendres

L'Associació Amics del Terrall, de les Borges Blanques, ha organitzat pel proper dimecres, 9 d'octubre, un viatge que sortirà de les Borges (des de la plaça Europa, a les 9.30 hores) per visitar diversos pobles: Ivars d'Urgell, Castellserà i Penelles.

A Ivars d'Urgell, els participants veuran un audiovisual i faran una visita a l'estany d'Ivars i Vila-sana, el més gran de Catalunya, i que, per les seves característiques, s'hi pot observar diferents espècies de flora i fauna ben atractives. A Castellserà es dinarà, a la Fonda del Pla (cal triar el menú en inscriure's).

Després de l'àpat, cap a les 16 hores, el viatge continuarà cap a Penelles, on es projectarà un audiovisual i es farà una passejada per veure els diferents murals que engalanen les façanes de les cases del poble. Cap a les 19 hores s'emprendrà la tornada cap a les Borges.

El viatge és obert a tothom i les inscripcions es poden fer al local de l'Associació, al passeig del Terrall, 7, de 18 a 20 hores, fins el 4 d'octubre. El preu és de 35 euros (per als no socis) i 30 euros (per als socis).

Un dels murals de Penelles (foto: Ajuntament de Penelles).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa