Notícies

  Dimecres, 2 d'octubre de 2019

L'atleta arbequí Roger Sans guanya el premi com a millor esportista universitari català en modalitat d'atletisme

Durant la cerimònia, que s'ha fet avui a la Universitat de Barcelona, l'esportista s'ha mostrat "molt content, ja que, a poc a poc, l'esforç, la constància i els sacrificis es veuen compensats"

Aquest matí de dimecres, 2 d'octubre, la Universitat de Barcelona (UB), com a universitat coordinadora de l'Esport Català Universitari 2018-2019, ha acollit la cerimònia de cloenda de la 34a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris.

Durant la cerimònia, l'atleta arbequí Roger Sans, estudiant de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, ha rebut el premi com a millor esportista universitari català en modalitat d'atletisme. Sans, a través de les seves xarxes socials s'ha mostrat "molt content, ja que, a poc a poc, l'esforç, la constància i els sacrificis es veuen compensats". Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'arbequí revalida el títol de l'edició passada, quan va rebre el premi com a millor esportista universitari català en modalitat cros.

Durant l'acte s'han lliurat els guardons als millors esportistes universitaris del 2019 i la UB ha donat el relleu de la coordinació de la propera edició a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Conduïda pel periodista esportiu Alberto Montenegro, la cerimònia ha estat presidida pel rector de la UB, Joan Elias, i hi ha assistit el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig.

 

L'arbequí Roger Sans amb el guardó.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa