Notícies

  Dimecres, 2 d'octubre de 2019

Juneda acull unes jornades de divulgació sobre l'alimentació a la prehistòria

Les activitats, que van començar el 27 de setembre, s'acabaran aquest dissabte amb una demostració-taller i cocció de pa en forns experimentals a la manera prehistòrica a l'Ecocentre les Obagues

El Grup d'Investigació Prehistòrica del Departament d'Història de la Universitat de Lleida (UdL) ha organitzat les Jornades de divulgació 'L'alimentació a la prehistòria', en el marc de la reunió científica 'Aproximacions a les pràctiques agroalimentàries durant la prehistòria recent', que s'estan duent a terme a Juneda.

Les activitats de les jornades van començar el passat divendres, 27 de setembre, al Museu Arqueològic i Etnològic de Juneda amb la inauguració de l'exposició 'A la taula d'una aldea de fa 4.000 anys! Productes alimentació i cuina a l'aldea de Minferri'. Més tard, a les 20 hores, es va fer la la xerrada 'Alimentació i cuina a l'edat del bronze: noves dades sobre que i com menjava la població de Minferri ara fa 4.000 anys', a càrrec de Natàlia Alonso i Ariadna Nieto.

Ahir i avui, u i 2 d'octubre, continuen les activitats amb un taller escolar sobre com es menjava a la prehistòria. A més, avui, a les 18 hores, també es fa l'hora del conte i racons de joc sobre l'alimentació a la prehistòria a la Biblioteca Joan Duch. Finalment, els actes acaben aquest dissabte, 5 d'octubre, amb una demostració-taller i cocció de pa en forns experimentals a la manera prehistòrica a càrrec d'Iban Yarza, especialista en pa i comunicador, a l'Ecocentre les Obagues, de les 17 a les 19 hores.

Si voleu consultar el programa complet, cliqueu a l'enllaç.

Les jornades estan organitzades per la Universitat de Lleida (foto: Gencat).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa