Notícies

  Divendres, 4 d'octubre de 2019

Ajornat el judici contra l'arbequina Ramona Barrufet i els altres exmembres de la mesa del Parlament

El judici, que no té nova data, ha estat ajornat perquè els advocats tenen altres vistes aquells dies assenyalades amb caràcter previ

Aquest matí, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ajornat, sense nova data, el judici contra l'arbequina Ramona Barrufet i els altres els exmembres de la mesa del Parlament que estava previst entre el 19 i 22 de novembre. Segons sembla, "els advocats tenen altres vistes aquells dies assenyalades amb caràcter previ", tal com informa VilaWeb.

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, Ramona Barrufet, Lluís Corominas, Anna Simó, Joan Josep Nuet, Lluís Guinó i l'exdiputada de la CUP Mireia Boya estan pendents de ser jutjats pel TSJC per desobediència i organització criminal.

El maig de l'any passat, tal com vam informar des de Ràdio les Borges, l'exsecretària quarta de la mesa del Parlament va comparèixer al Jutjat d'Instrucció 1 de Lleida durant cinc minuts per videoconferència davant del jutge Llarena, que li va comunicar de manera oficial el seu processament per desobediència al Tribunal Constitucional.

Ramona Barrufet arribant als jutjats de Lleida.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa