Notícies

  Divendres, 4 d'octubre de 2019

Demà dissabte, segona edició de 'Lo Festivalet' a les Borges que enguany es farà a l'Institut Josep Vallverdú

Com a novetat, el festival enguany col·labora amb l'Associació Contra el Càncer i la Plataforma per la Llengua

Demà dissabte, 5 d'octubre, les Borges Blanques acull la segona edició de 'Lo Festivalet', que enguany estrena ubicació i es durà a terme a l'Institut Josep Vallverdú, situat al carrer Doctor Trueta de la capital de les Garrigues. A més a més, entre altres, enguany col·labora amb l'Associació Contra el Càncer i la Plataforma per la Llengua.

En aquesta nova convocatòria, que també ha canviat de data, el festival comptarà amb sortejos, tallers, jocs i moltes sorpreses durant tot el dia, hi haurà les actuacions dels grups dues princeses barbudes, a les 12 hores, Pop per Xics, a les 16 hores, i Heavy per Xics, a les 19 hores. A més, els 200 primers assistents que arribin a partir de les 9.30 hores al recinte educatiu, rebran un obsequi.

Programa de "Lo Festivalet 2019"

Els assistents gaudiran de vuit espais diferents segons les activitats que es vulguin dur a terme. La comissió organitzadora ha especificat que l'aforament és limitat i les entrades, que són úniques per a tots els espais, si són anticipades costen 6 euros i a taquilla 8 euros, però són gratuïtes pels menors de 2 anys, i també hi haurà servei de barra i entrepans.

Així, a l'Espai Nadons, dedicat exclusivament a infants de fins a 3 anys, de 10 a 11 hores hi haurà un taller de llum negra, una activitat de moviment lliure per a infants de 0 a 3 anys a càrrec de Singularment, entre les 11 i les 12 hores, i un espai Meraki Joc Eurístic, per a infants d'1 a 3 anys, entre les 17 hores i les 18 hores. Pel que fa a l'Espai Lector, s'hi podran llegir llibres i contes a càrrec de la Bilbioteca Marquès d'Olivart per a infants de 0 a 12 anys. A l'Espai Picnic, entre les 10 i les 19 hores, s'hi podran fer les menjades de begudes i entrepans freds i calents. Pel que fa a l'Espai Tallers, entre les 10 hores i les 11.30 hores, Caramunt Activitats i Tallers didàctics ensenyaran a fer mandales; i entre les 17.30 i les 19 hores hi faran brotxetes de fruita.

A l'Espai Alternatiu, entre les 11 hores i les 12 hores, s'hi duran a terme tallers Fun4Kids, The world of jazz, on els infants d'entre 3 i 10 anys crearan, decoraran i s'impregnaran de Nova Orleans a ritme de jazz; i  entre les 17 i les 18 hores, els infant d'entre 3 i 8 anys podran participar en els tallers Kids&Us, Storytime: Around the world, en el qual una nena rep una invitació per anar a la festa d'aniversari de la reina d'Anglaterra i viatja per tot el món buscant el regal ideal. On serà?

Finalment, també hi haurà un espai concerts on es duran a terme les actuacions dels grups 2 princeses barbudes, a les 12 hores; Pop per Xics, a les 16 hores; i Heavy per Xics, a les 19 hores; un Espai creatiu, amb diferents materials perquè els infants puguin desenvolupar la imaginació i la creativitat; i un Espai jocs, pensat per a les famílies que vulguin divertir-se amb jocs de fusta fets a mà.

Lo Festivalet 2018 de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa