Notícies

  Dilluns, 7 d'octubre de 2019

La 5a edició de la caminada TalmApeu de Juneda es farà el diumenge, 20 d'octubre

Les inscripcions es poden fer fins el dia 14 als centres de jardineria i les botigues de Talma i també a la pàgina web de l'entitat

El proper diumenge, 20 d'octubre, tindrà lloc la cinquena edició de la caminada TalmApeu, a Juneda. El recorregut serà el mateix que en anys anteriors, d'uns 8,5 quilòmetres per la Banqueta de Juneda. Les persones inscrites podran recollir la bossa de benvinguda a partir de les 08 hores a la plaça Catalunya i la sortida de la caminada serà a les nou del matí.

Sota el lema 'Junts ho fem possible', Talma, l'entitat organitzadora de l'activitat, vol donar continuïtat a una de les poques activitats que organitza de manera oberta amb la comunitat perquè és una oportunitat per compartir temps i hàbits saludables amb la gent de la comarca en un entorn tan conegut com la Banqueta de Juneda. A més, es potencia la inclusió de les persones dins la comunitat on viuen.

Aquesta setmana s'obren les inscripcions per la caminada, que es podran fer fins el 14 d'octubre als centres de jardineria i les botigues de Talma i, per internet, a www.talma.cat. El preu de la inscripció és de sis euros (inclou avituallament, esmorzar i detall) i per als més petits de 12 anys costa quatre euros.
 

L'edició de l'any passat (foto: Talma).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa