Notícies

  Dimecres, 9 d'octubre de 2019

Comença la temporada de tardor-hivern de fires i festes de les Garrigues amb l'oli verge extra com a protagonista

S'enceta diumenge amb la Fira Mascotes Borges i acabarà el 29 de març del 2020 amb la Fira de l'Oli i la Pedra a Vinaixa

El proper diumenge, 13 d'octubre, s'inicia a les Borges Blanques, amb la setena edició de la Fira de Mascotes, la temporada de tardor-hivern de fires i festes 2019-2020 de la comarca de les Garrigues, que finalitzarà el cap de setmana del 28 i 29 de març de 2020, amb la Fira de l'Oli i la Pedra a Vinaixa.

Aquesta temporada, les fires i festes estaran localitzades en 14 de les 24 poblacions del territori: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, l'Espluga Calba, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, la Pobla de Cérvoles, el Soleràs, els Torms i Vinaixa.

Com és habitual, l'oli, el producte estrella de la comarca, centrarà la majoria d'esdeveniments del programa de la temporada. Dels 18 que hi ha programats, l'oli i l'oliva hi són presents en 15 d'ells. La pedra, la tòfona, l'art, la gastronomia tradicional, productes artesans, la caça, les mascotes, la cervesa artesana i el tèxtil seran també protagonistes en algunes de les fires.

Aquí pots consultar el programa complet de fires i festes a la comarca d'aquesta temporada.

L'onzena Fira de l'Oli de Juncosa (foto: CCG).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa