Notícies

  Dimecres, 9 d'octubre de 2019

Inici del nou curs escolar a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges

Durant tot el mes d'octubre, començaran les activitats del grup de lectura i de poesia, taller de contes i també es podrà visitar una exposició

Arranca un nou curs escolar, i la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges també té a punt les activitats per a la nova temporada. A partir del 15 d'octubre, acullen l'exposició 'Exposició de documents de cuina' en col·laboració amb la Mostra Gastronòmica de les Garrigues i amb les cooperatives de la capital garriguenca. La resta d'activitats que ha preparat són les següents:

  • Dijous, 10 d'octubre, a les 17h: Grup de Lectura 'llegim i +' on comentaran 'Pura sang' d'Ada Castell. Estarà conduit per Maibe Pelegrí i Leonor Puig.
  • Divendres, 11 d'octubre, a les 17h: Taller de contes. Doble sessió especial inici de curs amb Eva Gonzalez. La primera sessió, a les 17 hores, per a nadons de P-2 'La medusa perduda'. A les 18.30 hores, sessió per a P-5, 1r, 2n i 3r 'El drac del riu', un conte medieval. Es recomana portar el carnet per agafar la motxilla lectora.
  • Dilluns, 14 d'octubre, a les 18h: l'escriptora Ada Castells anirà a la biblioteca per comentar la seva novel·la 'Pura sang'. A continuació, la psicòloga Anna R. Ximenos parlarà sobre 'La inseguretat i la dependència. Com perdre la por a ser un mateix'.
  • Dimecres, 16 d'octubre, a les 11.30h: Grup de lectura guiada. Comentaran 'La mort d'Ivan Ilixt' de Lev Tolstoi. Conduirà Núria Sanz.
  • Dilluns, 21 d'octubre, a les 17.30h: Grup de poesia. Comentaran Allen Ginsberg. Conduirà Jesus M Villafranca.
  • Divendres, 25 d'octubre, a les 18.30h: Hora del conte amb 'Tastets de fruita', per a p3 i p4  amb les contacontes Maria Balcells i Júlia Mas.
Un grup de lectura a la biblioteca de les Borges (foto: Biblioteca Marquès d'Olivart).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa