Notícies

  Dimecres, 9 d'octubre de 2019

La ‘influencer’ lleidatana Maria Capell, convidada especial del ‘Gastrosarao’ de Red Flavors el 19 d’octubre a l’Oleoteca d’Arbeca

Es tracta d'un esdeveniment gastronòmic en què hi prendran part productors alimentaris, restauradors i dissenyadors de moda

La 'influencer' lleidatana Maria Capell (@maaariaacd) serà la convidada especial del 'Gastrosarao' que organitza l'agència de comunicació Red Flavors el dissabte, 19 d'octubre, a les 21 hores, a l'Oleoteca d'Arbeca. Capell, que recentment ha patit el segrest del seu compte d'Instagram, on té més de 27.000 seguidors, serà la convidada especial d'una festa gastronòmica amb talent lleidatà, on productors alimentaris, restauradors i dissenyadors de moda s'aplegaran en un espai amb encant com l'Oleoteca d'Arbeca.
 
Els dissenyadors de moda (Cocolebrel & Vestim Segarra)  i l'estilista (@maariaacd) seran els convidats que combinaran els seus 'looks' de la col·lecció tardor-hivern amb les propostes gastronòmiques dels 12 productors i restauradors de proximitat. Els participants són: Raig d'Arbeca, Mos de Tros, Restaurant La Placeta, Port of Dragons, Obrador de la Núria, Dominis de Granyena, Beef Quality Food, Bee Happy, A Gust Catering, Aromes de Can Rosselló, La Lola Take Away i Vinya els Vilars.
 
L'entrada a l'esdeveniment, que per primera vegada combinarà gastronomia, ball i un 'show' de la marca de moda lleidatana Yellow, tindrà un preu simbòlic de 3 euros, amb el qual s'oferirà un refresc i una petita sorpresa pels assistents. La trobada forma part dels 'gastrosaraos' accions gastronòmiques periòdiques,que organitza Red Flavors, en espais amb encant que acostumen a aplegar a més de 400 persones.

Els 'gastrosaraos'
 
Els 'gastrosararos', organitzats periòdicament per l'agència Red Flavors, tenen com a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte entre els pagesos, els restauradors i els consumidors. Per fer-ho possible, es porten a terme esdeveniments temàtics en entorns amb encant dins de les terres de Lleida.

Red Flavors
 
Red Flavors és una agència de comunicació especialitzada en el sector agroalimentari, gastronòmic i turístic que valora els petits productors, el territori i el talent local a través dels 'gastrosaraos'. Els gastrosaraos són esdeveniments de promoció d'aliments de petits productors amb l'afegit del descobriment i degustació del component local, incorporant un entorn de valor diferent. L'acció permet trobar nous aplicatius als productes.

Maria Capell (foto: Red Flavors).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa