Notícies

  Dijous, 10 d'octubre de 2019

El Club Atlètic de les Borges obre les inscripcions per a la 17a Cursa de l'Oli de les Borges

Els participants a la cursa, que es farà el 19 de gener, podran escollir entre 5 i 10 quilòmetres

El Club Atlètic de les Borges va obrir el passat dilluns, 7 d'octubre, les inscripcions per a participar en la 17a Cursa de l'Oli que es farà, el 19 de gener, coincidint amb una nova edició de la Fira de l'Oli i les Garrigues de les Borges. Tots els participants podran escollir entre 5 i 10 quilòmetres.

El preu de les inscripcions és de 10 euros, amb xip propi, i la inscripció amb l'obsequi d'una samarreta tèrmica de la marca Hoko val 22 euros. Tots els qui s'apuntin abans de l'u de novembre o abans d'arribar als 300 inscrits, tindran un obsequi. A més, tots els participants tindran un esmorzar típic i avituallaments, i podran guanyar diversos premis com entrenaments en grup.  

Com ja és tradicional, els guanyadors de la categoria masculina i femenina s'enduran el seu pes en oli. A més, també hi haurà trofeu als tres primers de la general, de cada categoria, locals i equips. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, l'any passat hi van participar 750 corredors.

La sortida serà, a les 10 hores, des del Passeig del Terrall, i l'arribada serà al mateix lloc. La cursa, que tindrà servei de dutxes i vestidors al Poliesportiu Municipal, tancarà a les 11.30 hores.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu a l'enllaç.

 

Alguns dels participants de l'edició passada (foto: Joan Salvador).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa