Notícies

  Dijous, 10 d'octubre de 2019

Visites gratuïtes a l’Espai Macià, a Cal Gineret i a 4 cabanes de volta de les Borges en les Jornades Europees del Patrimoni

Tindran lloc el diumenge, 13 d'octubre, i cal fer reserva prèvia de plaça

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2019, i amb la intenció de seguir donant a conèixer el patrimoni de la capital de les Garrigues, l'Ajuntament de les Borges ha tornat a organitzar visites guiades gratuïtes a l'antic molí d'oli i refugi antiaeri de Cal Gineret, i a l'Espai Macià, aquest diumenge, 13 d'octubre. A més, com a novetat, enguany es podrà dur a terme una visita guiada a quatre cabanes de volta del municipi.

Les visites guiades gratuïtes sortiran de davant de l'Espai Macià (Plaça Ramon Arqués, 5) i també recorreran alguns dels punts més emblemàtics del municipi, a les 10 hores i a les 12 hores. Totes les visites s'hauran de realitzar mitjançant reserva prèvia a través del correu promocioculturalborges(ELIMINAR)@gmail.com, o trucant al telèfon 973142850 i preguntant per la Montse.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) 2019 se celebren de manera conjunta aquest cap de setmana a tot Catalunya, i tenen per objectiu difondre a partir de visites gratuïtes els espais amb alt valor històric perquè els ciutadans coneguin en profunditat el seu patrimoni, el valorin i en puguin garantir la seva preservació.

Com ja vam informar des d'aquesta emissora, de les Garrigues, a més de les Borges, participen a les Jornades Europees del Patrimoni 2019 la Floresta, la Granadella, l'Albi i el Cogul.

Una de les cabanes de volta del terme de les Borges (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa