Notícies

  Dijous, 10 d'octubre de 2019

L'escriptora Ada Castells, autora de l'obra 'Pura Sang', a la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges, el 14 d'octubre

Durant la trobada, que començarà a les 18 hores, conversarà amb la psicòloga, Anna R. Ximenos, sobre 'La inseguretat i la dependència. Com perdre la por a ser un mateix'

El proper dilluns, 14 d'octubre, a les 18 hores, la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges acollirà a l'escriptora Ada Castells, autora de l'obra 'Pura Sang', que conversarà amb Anna R. Ximenos, psicòloga i màster en estudis sobre la dona, sobre 'La inseguretat i la dependència. Com perdre la por a ser un mateix', valors que posa en escena la novel·la.

L'activitat forma part de la sisena edició del cicle 'Avui també és Sant Joan', organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes amb el suport de BBVA, amb la finalitat de fomentar la literatura catalana de qualitat i fomentar la reflexió sobre els valors universals entre la societat. El cicle de converses arriba a dotze biblioteques públiques catalanes, les Borges n'és la setena, a partir de les darreres obres guardonades amb el Premi BBVA Sant Joan de literatura catalana, com el llibre de Castells. 

Tot i que l'activitat és oberta al públic, els lectors del club de lectura de la biblioteca de les Borges disposen, prèviament, d'un exemplar per tal que puguin participar.

La trobada amb Ada Castells començarà a les 18 hores (foto: Ada Castells).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa