Notícies

  Divendres, 11 d'octubre de 2019

El personal de l'Ajuntament de les Borges anuncia que "es mobilitzarà si la sentència del procés és condemnatòria"

D'altra banda, el proper dimarts, 15 d'octubre, es farà l'ofrena institucional al President Lluís Companys a la plaça de la Llibertat de les Borges

Els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de les Borges Blanques han anunciat a l'Equip de Govern municipal que, en el cas que la sentència del judici del procés sigui condemnatòria, "se sumaran, immediatament, a les mobilitzacions si la resolució es fa pública durant la seva jornada laboral i, si es coneix una vegada finalitzada, ho faran l'endemà".

Així, segons ha exposat la primera tinent d'alcalde de la capital garriguenca, Núria Palau, "els treballadors s'han reunit aquesta setmana i han pres aquesta decisió, que els set membres de l'Equip de Govern secunden i respecten plenament.

Palau ha exposat que "es tracta de decisions personals dels treballadors i treballadores i que, si succeeix aquesta notícia esperada però completament injusta, el personal que no vulgui secundar les mobilitzacions podrà treballar amb normalitat.

Ofrena Floral al President Companys

D'altra banda, aquest pròxim dimarts, 15 d'octubre, tindrà lloc a la capital de les Garrigues l'ofrena institucional en homenatge al President Lluís Companys. L'ofrena es farà en un acte unitari de l'Ajuntament de les Borges Blanques i el Consell Comarcal de les Garrigues, amb les entitats ANC, Òmnium Cultural, Ateneu Popular Garriguenc i l'Associació per a la recuperació de la Memòria Històrica.

L'acte tindrà lloc, a les 20.30 hores, a la plaça de la Llibertat, situada a l'Avinguda Francesc Macià de la capital de les Garrigues, i servirà per commemorar la data del seu afusellament, ara fa 79 anys, a mans de les tropes franquistes i comptarà, entre altres, amb un parlament a càrrec de Marc Macià, en representació de l'Associació per a la recuperació de la Memòria Històrica. En el transcurs de l'ofrena, tots els assistents podran escoltar tres peces musicals interpretades per l'Escola de Música de les Garrigues.

 

Ofrena floral unitària a Lluís Companys, a les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa