Notícies

  Divendres, 8 de novembre de 2019

Aquest diumenge, les Garrigues se sumen a la celebració del Dia Europeu de l'Enoturisme

Els cellers Vinya els Vilars d'Arbeca, Tomàs Cusiné del Vilosell, i Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles han preparat diverses activitats com visites guiades, esmorzar popular i tast de vi

Aquest diumenge, 10 de novembre, se celebra el Dia Europeu de l'Enoturisme, una iniciativa que va crear la Red Europea de Ciutats del Vi (RECEVIN) al 2009 i que té l'objectiu d'apropar la cultura del vi al públic i posicionar el turisme enològic.

Durant el dia, els diversos cellers del territori preparen activitats basades en la promoció d'aquest producte i, en el cas del territori lleidatà, ho fan alguns dels cellers adherits a la Ruta del vi de Lleida que pertanyen a la Denominació d'Origen Costers del Segre.

Pel que fa a les Garrigues, s'hi han sumat el celler Vinya els Vilars d'Arbeca, el celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles i el celler Tomàs Cusiné del Vilosell.

Celler Vinya els Vilars d'Arbeca

El celler ha preparat una jornada de portes obertes que coincidirà amb la presentació, a les 12.30 hores, de l'exposició 'El Domini de les línies i els colors' del pintor José Luis Nieto a la sala de barriques. Abans, hi haurà un esmorzar popular pa amb tomàquet, embotit de la zona i degustació vi Roble.

Celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles

El celler oferirà una sardinada popular gratuïta, de 10 a 13 hores, amb tast de vins i també es podrà tastar el primer oli verd Òlim Verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic i elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar.

Celler Tomàs Cusiné del Vilosell

El celler oferirà visites guiades amb tast de vins de franc a les 10.30, 11.30, 12.30 i 13.30 hores.

Vinya els Vilars d'Arbeca ha preparat una jornada de portes obertes, esmorzar i degustació dels seus vins (foto: Vinya els Vilars).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa