Notícies

  Dijous, 7 de novembre de 2019

Liciten la concessió del servei de cafeteria i menjador del Casal Cívic de les Borges

El termini de presentació de sol·licituds és fins el 2 de desembre de 2019

S'ha publicat a la Plataforma de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya la licitació de la concessió del servei de cafeteria menjador del Casal Cívic de les Borges Blanques, ubicat al carrer Màrius Torres, 3. El termini de presentació de sol·licituds és fins el 2 de desembre de 2019, fins a les 17 hores.

La presentació de les sol·licituds i de tota la documentació relacionada s'haurà de fer de forma electrònica (sobre i signatura digitals), per la qual cosa tothom haurà de disposar d'un certificat digital per tramitar la documentació. La durada del contracte serà de dos anys prorrogable fins a tres anys més.

En aquest enllaç podeu consultar l'oferta i en aquest altre trobareu el material de suport per la tramitació electrònica.

El Casal Cívic és un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants i entitats, on es pot participar en diferents activitats, com tallers, conferències, exposicions, etc., que permeten fomentar les relacions i les aficions dels participants, ampliar coneixements i formar part d'un projecte col·lectiu. Ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

L'horari de funcionament és de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 15 a 21 hores, i diumenge, de 10 a 13.30 i de 15 a 21 hores. Disposa de serveis de cafeteria-menjador, perruqueria, podologia i sala polivalent.

El Casal Cívic de les Borges Blanques (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa