Notícies

  Dijous, 7 de novembre de 2019

Quatre olis produïts a les Garrigues entre els 10 millors del món d'oliva arbequina

En segona, tercera i novena posició es troben el Reserva Privada, l'Organico i Les Cabanes de Juncosa, respectivament, i en desena posició el Premium Early Harvest de l'Albi

Segons va publicar ahir l'Evoo World Ranking, quatre olis produïts a les Garrigues són considerats entre els 10 millors del món en categoria de varietat arbequina.

En segona i tercera posició es troben el Reserva Privada i l'Organico, respectivament, del productor Henri Mor de Juncosa. Del mateix municipi, l'oli Les Cabanes de la cooperativa de Juncosa ocupa el novè lloc de la llista i, en desena posició, es troba l'oli Premium Early Harvest de Cal Saboi produït a l'Albi.

L'EVOO World Ranking va ser creat per promocionar mundialment els olis d'oliva verge extra més premiats del món, de cara als consumidors. Reconeix els olis d'oliva verge extra que han participat en el món en algun dels 31 concursos celebrats durant l'any 2019. Tot i així, no inclou les classificacions de llibres o revistes que no siguin competicions internacionals.

 

 

 

L'oli Les Cabanes de la cooperativa de Juncosa ocupa el novè lloc de la llista (foto: Cooperativa de Juncosa).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa