Notícies

  Dijous, 7 de novembre de 2019

Els Omellons acollirà una jornada per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones

La jornada 'Temps per nosaltres', organitzada per la Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues, es farà demà, 8 de novembre

Demà divendres, 8 de novembre, a les 21 hores, la Sala dels Omellons acollirà la jornada 'Temps per nosaltres' per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

La jornada començarà amb la lectura del relat en contra de la violència masclista i es farà el lliurament del desè premi 'L'associació de l'any'. Seguidament, es farà un sopar i l'espectacle teatral 'Contes de la Rodoreda' a càrrec de Pepa Lavilla. Finalment, hi haurà amb ball amb Pascual.


L'organització proposa a tots els assistents que vagin vestits de hippy per endinsar-se al moviment contracultural o duguin alguna cosa de color lila per solidaritzar-se amb les víctimes de la violència masclista.

La jornada està organitzada per la Federació d'Associacions de dones de les Garrigues amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues, l'Ajuntament dels Omellons, l'Institut de les Dones i l'Associació de dones 'Els Vilars'.

Si voleu consultar el cartell complet, cliqueu a l'enllaç.

Durant el lliurament de premis del quart concurs de relats breus 'Les Garrigues en Femení' a Arbeca (foto: Dones Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa