Notícies

  Divendres, 8 de novembre de 2019

Informació sobre la malaltia, glicèmies gratuïtes i una xerrada per commemorar el Dia mundial de la diabetis a les Borges

Les activitats es duran a terme el proper dimarts, al matí al CAP de les Borges i a la tarda al Casal Cívic

El proper dimarts, 14 de novembre, se celebrarà el Dia Mundial de la Diabetis, i les Borges se sumarà el proper dimarts, 12 de novembre, a aquesta commemoració instal·lant  duarnt el matí una taula informativa al Centre d'Atenció Primària on els ciutadans es podran fer controls gratuïts de glicèmies per saber si els nivells són els adequats.

Un dels objectius principals d'aquesta iniciativa, que ja fa més de deu anys que es fa a les Borges, consisteix a sensibilitzar a les persones perquè es facin un control i revisió anual del sucre. A més, els qui vulguin rebran informació sobre la malaltia i entraran en un sorteig.

Ja a la tarda, a les 17 hores, les activitats continuaran al Casal Cívic de les Borges amb la xerrada sobre la lectura i interpretació d'etiquetes, a càrrec de l'Associació de Diabetis de Catalunya.

Aquesta campanya vol arribar al màxim de gent possible i sensibilitzar a la població sobre la importància de la prevenció.

La iniciativa està impulsada per l'Associació de Diabètics de Catalunya, l'Associació de Diabètics de Lleida, la subdelegació de les Borges Blanques, la regidoria de Benestar Social, Família i Salut de l'Ajuntament i l'EAP de les Borges.

La taula informativa de l'any 2018 a les Borges (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa